Mike Hoogveld

Partner Holland Consulting Group

Mike Hoogveld is expert op het toekomst bestendig maken van organisaties. Als partner bij Holland Consulting Group adviseert en begeleidt hij hierin een grote diversiteit aan organisaties. Daarnaast verricht hij hierover wetenschappelijk onderzoek aan Nyenrode. Ook is hij een veelgevraagd spreker en doceert hij aan diverse universiteiten en business schools. Zijn boeken werden genomineerd voor Managementboek van het Jaar en de PIM Literatuurprijs en stonden allen bovenin de bestseller lijsten.

Diana Russo

HR & Organisatievernieuwer

Diana Russo is een bevlogen HR & Organisatievernieuwer die organisaties meeneemt in de transitie van ‘piramide’ naar ‘pizza’-organisaties. Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van HR, Recruitment, Communicatie en Cultuur & Leiderschap, waarvan de laatste 10 jaar als zelfstandig professional. Diana schetst een duidelijk beeld hoe organisaties mensgerichter, wendbaarder en meer verbonden kunnen communiceren, samenwerken en organiseren en inspireert en begeleidt HR-teams en HR-leiderschap om in beweging te komen en vorm te geven aan de organisatie van de toekomst!

Mikel Vink

Agile coach bij Scrum Company

Mikel Vink is agile coach en organisatieadviseur. Als HR manager en verandermanager heeft Mikel ervaren dat controlemaatregelen slechts schijnzekerheid opleveren. Agile werken is voor hem een manier om die onzekerheid en de grillige werkelijkheid te omarmen. Het is een raamwerk om optimaal in te kunnen spelen op huidige ontwikkelingen en de snelle veranderingen waar organisaties mee te maken hebben. Daarbij gelooft hij in de combinatie van de harde kant van agile organiseren en de zachte kant van menselijk gedrag, een mindset waarbij de klant centraal staat en in prettig samenwerken.

Gidion Peters

Founder, Agile Coach bij Scrum Company

Ik kwam in mijn werk vaak hele grote verhalen tegen. Over hoe de organisatie eruit moet zien, over welke kant het op moet, over wat de resultaten moeten zijn. Maar ik miste de aansluiting tussen die grote verhalen en het kleine, het pragmatische: wat kun je vandaag met de mensen om je heen bereiken? Enkele jaren terug ging ik met Scrum het experiment aan, en kwam verrassend snel met één team en één opdracht tot tastbare resultaten. Dat gaf me voldoening! Inmiddels pas ik met Scrum Company Scrum en agile werkwijzen breed toe, waarbij ik nog steeds graag het grote (de wendbare organisatie) in het perspectief van het kleine (het snelle team) zet.

Ellen Veenema

Senior Consultant, Capgemini Invent

Ellen is sinds 2017 werkzaam bij Capgemini Invent als Consultant People & Organization. Bij ING heeft ze een actieve rol gespeeld in de agile transformatie binnen de Finance afdeling waar ze teams/leiders begeleidde in deze voor hen nieuwe manier van werken.

Judith Blom

Senior Consultant, Capgemini Invent

Judith is sinds begin 2016 werkzaam als Digital HR Consultant. Ze heeft een actieve rol gespeeld in digitalisering projecten, waar de Agile manier van werken al jaren omarmd is.