Sprekers

De sprekers tijdens het congres in 2017. Wilt u meer weten over het congres in 2018? Laat dan uw gegevens achter >

Mike Hoogveld

Mike Hoogveld

Mike Hoogveld staat bekend om de energieke en praktische manier waarop hij organisaties helpt om hun klantprestaties te verbeteren door agile werkwijzen toe te passen. Daarnaast verricht hij als promovendus aan Nyenrode onderzoek naar de toepassing van agile binnen business organisaties. Hij is een veelgevraagd spreker en doceert aan diverse universiteiten en business schools, in binnen- en buitenland. Hoogveld publiceerde diverse artikelen en boeken, waaronder de nummer 1 bestseller Agile Managen, met nominaties voor de PIM Literatuurprijs en Managementboek van het Jaar.

Sessies

 
Miranda Berkhof

Miranda Berkhof

Miranda Berkhof was jarenlang werkzaam bij McKinsey. Hier heeft ze de basis gelegd voor haar passie en expertise rondom de transformatie van organisaties, teams en begeleiding van persoonlijke transformatie op individueel niveau. Sinds april 2015 is ze werkzaam bij wehkamp. Een e-commerce bedrijf met een rijke historie maar nog veel meer potentie. Hier brengt ze met veel plezier haar overtuigingen in praktijk samen met haar team en alle collega’s.

Sessies

 
Anita Klaver

Anita Klaver

Anita Klaver is als HR business partner werkzaam bij het telecom-bedrijf Voiceworks voor het change management rondom Holacracy en Agile. Voorheen was zij de internationale HR van de software, solutions en service businesses van Philips HealthTech, en vanuit die hoedanigheid de HR-trekker van Agile. Anita is gecertificeerd executive coach en doceert over organisatie-cultuur, en persoonlijk leiderschap.

Sessies

 
Sanna van der Wijst

Sanna van der Wijst

In de afgelopen 16 jaar dat Sanna bij Eneco werkte heeft ze zich via verschillende lijn- en programma management functies ontwikkeld tot HR transformatie manager. Verschillende grote veranderprogramma’s worden door haar geleid.

Sessies

 
Wilma van Vuuren

Wilma van Vuuren

HR-professional, zowel als consultant als projectmanager. Expertise in het ontwikkelen en implementeren van een samenhangend pakket van HR-instrumenten, gericht op de besturing van de organisatie. Gastdocent voor Masterclasses ‘Bouwstenen voor een Effectieve HR cyclus’ en ‘Functiebeschrijving en Functiewaardering’.

Sessies

 
Wim van Beem

Wim van Beem

Wim van Beem heeft vele jaren HR ervaring als HR manager in grote organisaties en als extern consultant o.a. voor KPN, Univé, Sanquin en diverse overheidsorganisaties. Sinds 2010 werkt hij voor Human Capital Group, een van van de grootste HRM adviesorganisaties in Nederland. Wim is specialist in arbeidsvoorwaarden, beloningsbeleid en performance management en geeft regelmatig workshops performance management aan leidinggevenden en medewerkers. Daarin staan stimuleren van zelfregie, ontwikkeling en beoordeling in (Agile) teams en de relatie tussen performance en beloning centraal.

Sessies

 
Ralf Knegtmans

Ralf Knegtmans

Ralf Knegtmans is managing partner en mede-eigenaar van De Vroedt & Thierry, en schrijver ‘Agile Talent’. Voor zijn carrière bij De Vroedt & Thierry was Ralf Knegtmans actief als commercieel directeur van een beursgenoteerd Amerikaans bureau op het terrein van flexibele arbeid. Knegtmans studeerde rechten in Amsterdam. Daarnaast volgde hij postacademisch onderwijs aan Nyenrode Business Universiteit (bedrijfskunde) en aan het IMD te Lausanne (marketing).

Sessies

 
Marijn Tielemans

Marijn Tielemans

Marijn Tielemans adviseert organisaties op het gebied van strategisch HR en agile talent management. Hij helpt organisaties bij de daadwerkelijke uitvoering van hun strategie door de maximale inzet van medewerkers. Hij is (mede) auteur van de boeken “The Secret of Agile Organizations” en “Strategisch Talent Management”. Zijn missie is om organisaties te helpen om het talent van hun medewerkers maximaal te benutten en om hun agility te vergroten waardoor zij zijn voorbereid zijn op een onzekere toekomst.

Sessies

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.